Hovězí svíčková po čínsku
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůHovězí svíčková
- 2lžičkySolamyl
- 50gramůPaprika sterilovaná
- 1špetkaSůl
- 50mililitrůVíno bílé
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 1stroužekČesnek
- 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou svíčkovou nakrájíme na hranolky a obalíme ve směsi solamylu a vejce. Maso vložíme na pánev na rozehřátý olej a za stálého míchání zprudka osmažíme.
- 2Přidáme nakrájenou papriku, cibuli a česnek, znovu osmahneme a zalijeme vínem a sójovou omáčkou. Vše jen prohřejeme a podle chuti přisolíme.
- 3Podáváme s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.