Hovězí svíčková po thajsku
20 min.

Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 20kusůPepř černý celý
- 5stroužkůČesnek
- 4lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
7 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
158 mg
Cukr
63 mg
Postup přípravy
- 1Omytou svíčkovou nakrájíme na malé kousky. Ve woku rozehřejeme olej, vložíme do něj prolisovaný česnek a nadrcený pepř. Počkáme, až česnek bude mít zlatavou barvu. Poté přidáme maso, za stálého obracení je při vysoké teplotě opékáme přibližně 5 minut, až pustí trochu šťávy.
- 2Podáváme s vařenou thajskou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.