Hovězí svíčková s cibulí
20 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 400gramůCibule
- 50mililitrůOmáčka sójová
- 15gramůCukr krupice
- 8gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
17 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky cibule, restujeme, promícháme, aby se cibule rozpadla na kroužky a jakmile zesklovatí, cibuli vyjmeme. Do pánve nasypeme maso a restujeme asi 6 minut. Přidáme cukr, necháme roztavit, přisypeme zpět cibuli, zalijeme sojovou omáčkou, podle chuti osolíme a opeříme. Chvíli podusíme, promícháme a odstavíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.