Hovězí svíčková s cibulí

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
17 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky cibule, restujeme, promícháme, aby se cibule rozpadla na kroužky a jakmile zesklovatí, cibuli vyjmeme. Do pánve nasypeme maso a restujeme asi 6 minut. Přidáme cukr, necháme roztavit, přisypeme zpět cibuli, zalijeme sojovou omáčkou, podle chuti osolíme a opeříme. Chvíli podusíme, promícháme a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.