Hovězí svíčková s mandlemi a rozinkami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme přes vlákno na hranolky. Vložíme do rozpáleného oleje a zprudka opečeme. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Vsypeme plátky mandlí, nasekané ořechy a spařené rozinky. Vše zprudka opečeme.
  • 2
    Snížíme příkon tepla a vmícháme kari koření, sůl, sherry a sójovou omáčku.
  • 3
    Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.