Hovězí svíčková s mandlemi a rozinkami
40 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůHovězí svíčková
- 2lžíceOlej rostlinný
- 30gramůMandle plátky
- 30gramůOřechy vlašské
- 1lžíceHrozinky
- 1lžičkaKari koření
- 1lžíceSherry brandy
- 1lžíceOmáčka sójová
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté maso nakrájíme přes vlákno na hranolky. Vložíme do rozpáleného oleje a zprudka opečeme. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Vsypeme plátky mandlí, nasekané ořechy a spařené rozinky. Vše zprudka opečeme.
- 2Snížíme příkon tepla a vmícháme kari koření, sůl, sherry a sójovou omáčku.
- 3Vhodnou přílohou je dušená rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.