Hovězí svíčková v kávové marinádě

16 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
351 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na plátky. Instantní kávu rozpustíme ve vodě, nalijeme do misky, přidáme kardamom, mletou kávu, mletou skořici, přilijeme koňak a promícháme. Plátky masa vložíme do kávové marinády a necháme 2 hodiny uležet.
  • 2
    Okapané maso osušíme utěrkou, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a osmažíme z obou stran do měkka. Nakonec osolíme a opepříme podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.