Hovězí tatarák s kapary a šalotkou

15 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
841 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé mleté hovězí maso promícháme s olejem, špetkou soli, zakryjeme a odložíme do lednice. Petrželku a šalotku nakrájíme najemno. Citrony oloupeme a kůru nakrájíme na velmi tenké proužky. Kapary zbavíme soli.
  • 2
    Maso vyjmeme z lednice a pomocí dvou lžic vytvarujeme cca 12 oválných noků.
  • 3
    Rozdělíme na talíře, ozdobíme proužky citronové kůry a podáváme doplněné čtyřmi samostatnými mističkami se šalotkou, kapary, petrželkou a citornovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.