Hovězí tatarák s lanýži
25 min.
Ingredience
- 1kilogramHovězí svíčková
- 5kusůVaječný žloutek slepičí
- 1kusLanýž
- 50mililitrůOlej olivový extra panenský
- 1lžíceSůl
- 1lžícePepř černý mletý
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 2kusyCibule
- 4krajíceChléb celozrnný pšeničný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
25 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Maso nožem naškrábeme a smícháme se žloutky, solí, pepřem, cibulí a paprikou. Pořádně promícháme, popřípadě přidáme více koření dle vlastní chuti.
- 2Plátky chleba pokapeme olejem a dáme rozpéct do trouby či na gril, aby byly krásně křupavé. Tatarák rozložíme na talíř, ozdobíme lanýži a přiložíme rozpečené pečivo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.