Hovězí tokáň na pepři
60 min.

Ingredience
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1kusCibule
- 2decilitryVíno bílé
- 5decilitrůVoda pitná
- 7gramůPepř černý mletý
- 8gramůSůl
- 3gramyMajoránka
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 150mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na oleji zpěníme cibuli nadrobno, přidáme majoránku a pepř a osmahneme, aby se rozvinula vůně koření.
- 2Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, orestujeme ze všech stran a přilijeme protlak zředěný vínem. Osolíme a zakryté necháme dusit doměkka, podle potřeby podlíváme vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.