Hovězí v kroupách a kapustě

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
29 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
6 g
Cukr
850 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme cibuli a necháme zpěnit na sádle. Maso pokrájíme na nudličky, přidáme na cibuli a dusíme. Občas podléváme vodou.
  • 2
    Jakmile maso změkne, přidáme studenou vodou propláchnuté, nevařené kroupy a nakrájenou kapustu.
  • 3
    Dochucujeme kmínem, pepřem, solí a majoránkou. Za občasného míchání dusíme, dokud kroupy s masem zcela nezměknou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.