Hovězí vývar do základních receptů
130 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3litryVoda pitná
- 5kusůPetržel - nať
- 1kilogramHovězí maso přední
- 1kusCeler řapíkatý
- 1lžičkaSůl
- 1kilogramKosti hovězí řídké
- 10kusůBazalka
- 1kusMrkev kořen
- 4kusyRajčata
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
4732 kcal
Bílkoviny
515 g
Tuky
266 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
12 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Do velkého hrnce s vodou dáme maso,kosti,všechnu zeleninu,sůl.Prudce přivedeme do varu a vaříme asi 2 hodiny.Vyndáme maso a kosti. Maso dáme stranou.Jakmile vývar vychladne sebereme a vyhodíme vrstvu tuku,která se utvořila na povrchu.Vývar použijeme do jednotlivých receptů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.