Hovězí vývar s fazolemi a těstovinami
50 min.
Ingredience
- 1kusCeler řapíkatý
- 30mililitrůOlej olivový
- 115gramůSlanina vepřová
- 1750mililitrůHovězí vývar základní
- 1špetkaSkořice mletá
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 90gramůTěstoviny Orecchiette
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 225gramůŠunka od kosti
- 50gramůSýr Parmezán
- 1kusCibule
- 1kusMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
32 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátém oleji osmažíme nakrájenou slaninu dozlatova, přidáme nakrájenou zeleninu a za občasného promíchání necháme smažit. Po deseti minutách zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř a skořici. Vaříme při mírné teplotě 20 minut.
- 2Do polévky vložíme těstoviny, necháme chvíli povařit a nakonec přidáme fazole a nakrájenou šunku. Vaříme dál, až jsou těstoviny hotové. Polévku ochutnáme a popřípadě dokořeníme, posypeme parmezánem a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.