Hovězí vývar s karamelovým zelím

30 min.
Dánsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
2 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou hlávku zelí rozkrojíme, vykrojíme košťál a zelí pokrájíme na tenké nudličky. V hrnci si rozpustíme máslo, přisypeme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme zelí, které za stálého míchání orestujeme do zlatohněda.
  • 2
    Poté přilijeme horký hovězí vývar. Polévku krátce povaříme, dochutíme solí a čerstvě pomletým pepřem. Polévku vaříme pomalu dalších 10-15 minut a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.