Hovězí vývar s koriandrem

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, 2 očištěné papriky nakrájíme na kostičky a společně umeleme. Vložíme do hrnce s vývarem, přidáme koření, lístky koriandru, oloupaný česnek a omytá, na kousky nakrájená rajčata. Nakonec vmícháme rozšlehaný bílek. Uvedeme do varu a necháme jen vzkypět. Odstavíme z ohně, necháme asi hodinu stát.
  • 2
    Potom polévku osolíme, opepříme, procedíme přes utěrku a dáme na 5 hodin do chladu.
  • 3
    Zbylou očištěnou papriku krátce povaříme, zchladíme a oloupeme. Z lusku vypícháme malá kolečka a rozdělíme je s lístky koriandru na vychlazené talíře. Zalijeme lehce želírujícím vývarem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.