Hovězí vývar se sýrem
25 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1litrHovězí vývar základní
- 1špetkaMuškátový květ
- 1kusVejce slepičí
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,5hrnekStrouhanka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
260 mg
Cukr
551 mg
Postup přípravy
- 1Strouhanku osmažíme na másle, smícháme ji s nastrouhaným sýrem a zalijeme hovězím vývarem.
- 2Do vařící polévky rozklepneme vejce, zamícháme a osolíme. Nakonec polévku ochutíme špetkou muškátového květu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.