Hovězí vývar světlý

140 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Oheň zmírníme, přidáme sůl a cibuli a vaříme cca 1 1/2 až 2 hodiny.
  • 2
    Na větší kousky pokrájenou zeleninu přidáme jakmile maso začne měknout a dovaříme.
  • 3
    Hotový vývar přecedíme, sebereme tuk a podáváme čirý s pažitkou nebo nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.