Hovězí vývar světlý
140 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1,5litryVoda pitná
- 500gramůHovězí maso přední
- 500gramůKosti hovězí řídké
- 1kusPetržel - nať
- 1kusPórek
- 1kusCeler bulvový
- 1lžičkaSůl
- 1kusMrkev kořen
- 0,25kusKvěták
- 0,25kusKapusta hlávková
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Oheň zmírníme, přidáme sůl a cibuli a vaříme cca 1 1/2 až 2 hodiny.
- 2Na větší kousky pokrájenou zeleninu přidáme jakmile maso začne měknout a dovaříme.
- 3Hotový vývar přecedíme, sebereme tuk a podáváme čirý s pažitkou nebo nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.