Hovězí z oháňky
0 min.
Ingredience
- 1500mililitrůVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 100gramůZelenina kořenová
- 1špetkaPetržel - nať
- 500gramůHovězí oháňka
- 50gramůPšeničná krupice
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2318 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
37 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Vápník
53 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí oháňku omyjeme, vložíme do studené vody a uvaříme doměkka.
- 2Oháňku vyndáme, vývar přecedíme a zavaříme do něj krupici nebo dobře vypranou rýži.
- 3Osolíme a posypeme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.