Hovězí zadní dušené na petrželi
80 min.

Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1hrnekVoda pitná
- 200mililitrůMléko kefírové
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůPetržel kořen
- 300gramůHovězí maso zadní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
425 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou petržel nakrájíme nadrobno, lehce osmahneme na másle, přidáme omyté, na kousky nakrájené hovězí maso, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka.
- 2Měkké maso vyjmeme a omáčku zahustíme kysaným mlékem rozmíchaným s moukou. Chvíli povaříme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.