Hovězí závitky na víně

105 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
19 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso poklademe špalíčky slaniny, salámu a okurky, stočíme do závitků a upevníme jehlami.
  • 2
    Závitky obalíme v hladké mouce a po všech stranách opečeme na rozehřátém sádle.
  • 3
    Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Přisypeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Vmícháme mletou papriku, po zpěnění zalijeme trochou vody a vína, vložíme závitky a pod pokličkou je dusíme doměkka.
  • 4
    Během dušení závitky podléváme vodou a zbylým vínem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.