Hovězí závitky s křenem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
861 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky uzeného bůčku a posypeme strouhaným křenem.
  • 2
    Maso stočíme do závitků, které upevníme jehlicemi (nebo ovážeme nití).
  • 3
    Na rozpálené sádlo dáme cibuli, přidáme závitky a osmažíme je ze všech stran. Podlijeme vodou (můžeme použít i víno) a za občasného obracení, přelévání a podlévání je dusíme doměkka.
  • 4
    Hotové závitky vyjmeme, odstraníme jehlice (nebo nit) a výpek odpaříme. Přidáme mouku, promícháme, podlijeme a povaříme. Nakonec omáčku dochutíme a přeléváme přes závitky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.