Hovězí závitky s nivou

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
461 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky potřeme hořčicí, poklademe anglickou slaninou a na hranolky nakrájeným sýrem. Stočíme do závitků a sepneme párátky.
  • 2
    Na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme závitky a opečeme je po všech stranách. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka. Měkké závitky vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou, chvíli povaříme a podle chuti osolíme a opepříme. Vložíme zpět závitky a ještě je prohřejeme.
  • 3
    Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.