Hovězí žebra grilovaná

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1170 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
110 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
133 mg
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí žebra nasekáme, vložíme do osolené vody a vaříme doměkka hodinu a půl. Maso obereme, vložíme do pekáčku, přidáme 2 lžíce sádla, mletý pepř, mletou papriku a vložíme do trouby. Zapneme horní gril a pečeme 20 minut. Během pečení poléváme tukem z pekáčku. Můžeme péct i na venkovním grilu, kdy potíráme maso rozpuštěným máslem, ve kterém jsme rozmíchali grilovací koření.
  • 2
    K masu se hodí všechny pikantní omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.