Hovězí žebro v zelenině
65 min.
Ingredience
- 200gramůKedlubna
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 3kusyNové koření celé
- 200gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1špetkaSůl
- 200gramůHouby čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 1kilogramHovězí žebra
- 200gramůMrkev kořen
- 200gramůKapusta růžičková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
928 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
73 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Žebro přesekneme na 4 kusy, omyjeme a dáme do vlažné osolené vody.
- 2Spolu s novým kořením pod pokličkou dusíme do poloměkka.
- 3Pak přidáme na kostky nakrájenou zeleninu a brambory.
- 4Když je vše měkké, přidáme hrášek a fazolky, petrželku a ochutíme máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.