Hrachová kaše s citronem

35 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
34 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
99 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý nebo zmražený hrášek propláchneme a scedíme.
  • 2
    V hrnci na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, zalijeme vodou a vsypeme hrášek. Povaříme asi 30 minut, až je hrášek měkký a voda téměř vyvařená.
  • 3
    Rozmixujeme, osolíme, opepříme a za stálého míchání přilijeme citronovou šťávu.
  • 4
    Podáváme teplé jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.