Hrachová polévka s jogurtem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
9 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočený hrách uvaříme do měkka.
  • 2
    Na másle osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Zalijeme prochladlou polévkou, rozšleháme, přidáme uvařený, prolisovaný hrách, sůl, pepř a kmín. Vše chvíli povaříme.
  • 3
    Nakonec do polévky přilijeme rozkvedlaný jogurt, už nevaříme, jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.