Hrachové lusky s rajčaty

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hluboké pánvi (ve woku) rozehřejeme olej a přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Za stálého míchání ji osmahneme dozlatova. Vsypeme očištěné hrachové lusky, mícháme a opékáme 2 minuty. Směs mírně osolíme.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme semen. Dužinu nakrájíme na kostičky. Rajčata přidáme k hrachovým luskům, ochutíme sójovou omáčkou a cukrem. Pod pokličkou zvolna dusíme asi 2 minuty – rajčata mají být pouze prohřátá.
  • 3
    Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme a upravíme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.