Hrášek dušený I
25 min.
Ingredience
- 500gramůHrášek
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1decilitrHovězí vývar základní
- 0,5hrstPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do suchého rendlíku dáme cukr, zahřejeme, necháme mírně zežloutnout na karamel. Poté přidáme máslo, trochu horkého vývaru, hrášek a osolíme. Přikryté dusíme doměkka. Hotové posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.