Hrášek na florentský způsob
50 min.
Ingredience
- 1kilogramHrášek
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 2lžícePetržel - nať
- 2kusyCibule
- 1kusSalát hlávkový
- 250gramůŠunka dušená
- 4lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
12 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Hrášek dusíme s vodou, kouskem másla, jemně nakrájenou cibulí, petrželkou a hlávkovým salátem nakrájeným na nudličky.
- 2Měkkou zeleninu smícháme s rajčatovým protlakem a se šunkou nakrájenou na kostičky a podušenou na másle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.