Hrášek s rýží

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
5 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme hrášek a dusíme téměř doměkka.
  • 2
    Rýži propereme, spaříme a ve větším množství osolené vody ji 10 minut vaříme.
  • 3
    Rýži přecedíme, přidáme k hrášku a vše dodusíme.
  • 4
    Směs naplníme do šálků vypláchnutých vodou a vyklápíme na mísu.
  • 5
    Pokrm posypeme jemně nakrájenou červenou kapií a petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.