Hráškové soté s pršutem

26 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
12 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na mírně rozehřátém oleji smažíme asi 3 minuty na kostičky pokrájené perlové cibulky doměkka. Přisypeme čerstvý vyloupaný hrášek a za míchání dusíme doměkka.
  • 2
    Přidáme máslo, na kostičky nakrájený pršut a vše promícháme a necháme 1 minutu pod poklicí dusit. Osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.