Hráškové soté s pršutem
26 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 100gramůProsciutto sušené
- 1lžíceProvensálské koření
- 1lžíceOlej olivový
- 2šálkyHrášek
- 1špetkaSůl
- 0,5šálekCibule perlová
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
12 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V pánvi na mírně rozehřátém oleji smažíme asi 3 minuty na kostičky pokrájené perlové cibulky doměkka. Přisypeme čerstvý vyloupaný hrášek a za míchání dusíme doměkka.
- 2Přidáme máslo, na kostičky nakrájený pršut a vše promícháme a necháme 1 minutu pod poklicí dusit. Osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.