Hráškový krém s koprem
15 min.
Ingredience
- 400gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 250gramůSmetana 12% (konzumní)
- 20gramůKopr čerstvý
- 30gramůMáta
- 5gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nakládaný hrášek scedíme a necháme okapat. Kopr a otrhané lístky máty nasekáme najemno. Hrášek nasypeme do mixéru, osolíme, opepříme, přilijeme smetanu a rozmixujeme dohladka.
- 2Do krému přimícháme kopr s mátou, rozdělíme do polévkových misek a před podáváním vychladíme v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.