Hráškový předkrm se zelenou fazolkou a sýrem

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do středu malých talířů poklademe kopečky čerstvého sýru. Mladé, tenké zelené fazolky očistíme, omyjeme a osušíme. Snítku rozmarýnu omyjeme pod tekoucí vodou, kterou z bylinky setřepeme.
  • 2
    Mladý zelený čerstvý hrášek a fazolky nasypeme na rozpálený olej s máslem, přidáme pár lístků rozmarýnu a vše za stálého míchání orestujeme. Hrášek s fazolkami osolíme, dochutíme špetkou bílého pepře rozdělíme ji na talíře k sýru a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.