Hráškový předkrm se zelenou fazolkou a sýrem
15 min.
Ingredience
- 200gramůSýr Ricotta
- 200gramůFazolové lusky zelené
- 1lžíceRozmarýn čerstvý
- 200gramůHrášek
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 3špetkySůl mořská
- 2špetkyPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do středu malých talířů poklademe kopečky čerstvého sýru. Mladé, tenké zelené fazolky očistíme, omyjeme a osušíme. Snítku rozmarýnu omyjeme pod tekoucí vodou, kterou z bylinky setřepeme.
- 2Mladý zelený čerstvý hrášek a fazolky nasypeme na rozpálený olej s máslem, přidáme pár lístků rozmarýnu a vše za stálého míchání orestujeme. Hrášek s fazolkami osolíme, dochutíme špetkou bílého pepře rozdělíme ji na talíře k sýru a hned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.