Hráškový salát s jogurtovou omáčkou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrachové lusky opláchneme, spaříme asi 4 minuty ve vařící vodě a necháme je okapat.
  • 2
    Rajčata omyjeme a rozkrojíme na poloviny, sýr nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Jogurt promícháme s hořčicí a nasekaným koprem, osolíme a opepříme.
  • 4
    Lusky, rajčata a sýr upravíme na talíře, přelijeme jogurtovým dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.