Hráškový salát s jogurtovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 250gramůHrachové lusky
- 1špetkaSůl
- 125gramůRajčata Cherry
- 125gramůSýr Gouda 45%
- 150mililitrůJogurt bílý
- 2lžíceHořčice kremžská
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Hrachové lusky opláchneme, spaříme asi 4 minuty ve vařící vodě a necháme je okapat.
- 2Rajčata omyjeme a rozkrojíme na poloviny, sýr nakrájíme na kostičky.
- 3Jogurt promícháme s hořčicí a nasekaným koprem, osolíme a opepříme.
- 4Lusky, rajčata a sýr upravíme na talíře, přelijeme jogurtovým dresinkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.