Hřbet z muflona s višněmi
50 min.
Ingredience
- 1,2kilogramyMufloní maso
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 0,5lžičkaSůl
- 80mililitrůOlej rostlinný
- Na omáčku
- 150gramůKompot brusinkový
- 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
- 120mililitrůVíno červené
- 250gramůVišně
- 1lžíceCukr krupice
- 80mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
21 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
800 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V rendlíku svaříme vypeckované višně, brusinkový kompot, červené víno a cukr. V troše vody rozšleháme Solamyl a omáčku zahustíme. Necháme ji krátce povařit.
- 2Hřbet vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, lehce obalíme v mouce a usmažíme na rozpáleném oleji.
- 3Plátky servírujeme přelité omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.