Hřebenatky na česneku a limetce

12 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme osm stroužků česneku a chilli na kostičky, limetkovou kůru a listy limetky, obojí nadrobno nakrájené. Smícháme také limetkovou šťávu, omáčku, sherry, cukr, olej a rybí omáčku. Mícháme, dokud se cukr, nerozpustí, pak vše přidáme do česnekové směsi.
  • 2
    Na každou lasturu hřebenatek naklademe jednu lžičku směsi a uložíme ji do hrnce s vroucí vodou na pařák. Po jedné až jedné a půl minutě prodáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.