Hříbky na víně
30 min.
Ingredience
- 400gramůHouby čerstvé
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1decilitrVíno červené
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 4lžíceKečup
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
136 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
155 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné hříbky nakrájíme na plátky. Osmahneme je na másle, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme 3 lžícemi vody, vínem, osolíme a dusíme.
- 2Během dušení přidáme kečup, worcester a pepř.
- 3Podáváme k masu nebo jako pomazánku na toasty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.