Hříbky po maďarsku
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMouka polohrubá
- 10gramůPetržel - nať
- 0,75kilogramHouby čerstvé
- 0,5litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
38 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Houby očistíme a nakrájíme na plátky.
- 2Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, sůl, nasekanou petrželku a připravené houby.
- 3Když šťáva vysmahne, přidáme mouku smíchanou se smetanou a krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.