Hříbky se šalotkou a vejci
35 min.
Ingredience
- 600gramůHříbky čerstvé
- 2kusyŠalotka
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
920 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi na rozpáleném oleji krátce podusíme očištěné, na kostičky nakrájené hříbky. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotku i s natí, natvrdo uvařená, nasekaná vejce, sůl a pepř. Vše zlehka promícháme. Zapékací mísu vymažeme částí másla, vložíme do ní připravenou směs a zakapeme zbylým rozpuštěným máslem. Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě. Můžeme podávat s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.