Hříbky se šalotkou a vejci

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
920 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na rozpáleném oleji krátce podusíme očištěné, na kostičky nakrájené hříbky. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotku i s natí, natvrdo uvařená, nasekaná vejce, sůl a pepř. Vše zlehka promícháme. Zapékací mísu vymažeme částí másla, vložíme do ní připravenou směs a zakapeme zbylým rozpuštěným máslem. Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě. Můžeme podávat s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.