Hroznové čatní s řeřichou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
106 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve očistíme zeleninu a ovoce.
  • 2
    Cibuli, mátu i řeřichu na jemno posekáme, hroznové víno rpzkrájíme na půlky.
  • 3
    Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku, přidáme kmín, skořici, šťávu, terijaki, cukr a hroznové víno s hořčicí. Vaříme zhruba 8 až 10 minut.
  • 4
    Když čatní vychladne, vmícháme do něj řeřichu a mátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.