Hroznové čatní s řeřichou
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaKmín mletý
- 1špetkaSkořice mletá
- 250mililitrůRajčatová šťáva
- 1hrstHroznové víno
- 1lžičkaHořčice
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžíceŘeřicha
- 1lžíceMáta
- 2lžíceOmáčka Teriyaki
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
106 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Nejprve očistíme zeleninu a ovoce.
- 2Cibuli, mátu i řeřichu na jemno posekáme, hroznové víno rpzkrájíme na půlky.
- 3Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku, přidáme kmín, skořici, šťávu, terijaki, cukr a hroznové víno s hořčicí. Vaříme zhruba 8 až 10 minut.
- 4Když čatní vychladne, vmícháme do něj řeřichu a mátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.