Hroznové řezy

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky s cukrem utřeme do pěny. Přidáme mleté mandle, ušlehaný pevný sníh z bílků, do kterého jsme zašlehali 30g moučkového cukru a nakonec piškotové drobečky. Vše zlehka promícháme.
  • 2
    Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a poklademe omytým hroznovým vínem. Ve středně vyhřáté troubě zvolna upečeme.
  • 3
    Po vychladnutí nakrájíme moučník na řezy a posypeme směsí moučkového a vanilkového cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.