Hruška zapečená s hermelínem
20 min.
Ingredience
- 1kusHrušky
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 2decilitryKompot borůvkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Hrušku omyjeme, rozpůlíme a zbavíme jádřince. Dužinu částečně vydlabeme lžičkou. Vydlabanou dužninu a sýr nakrájíme na malé kousky, smícháme a velmi jemně opepříme a osolíme. Směs dáme zpět do půlek hrušky a krátce zapečeme v mírně vyhřáté troubě.
- 2Hrušky servírujeme polité borůvkovým kompotem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.