Hruškové čatní

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
10 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zralé hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Nadrobno pokrájíme oloupanou cibuli a rajčata.
  • 3
    Vše vložíme do kastrolu, přidáme rozinky a zvolna dusíme.
  • 4
    Po chvíli přidáme oloupaný, nasekaný celer spolu s cukrem, octem a kořením. Dusíme do zhoustnutí, dochutíme a necháme ještě 2 minuty přejít varem.
  • 5
    Čatní naplníme do čistých skleniček, které zavíčkujeme.
  • 6
    Podáváme k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.