Hruškový koláč s mandlovým krémem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
19 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
4 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vymícháme máslo, cukr, sůl a přidáme vejce.
  • 2
    Do prosáté mouky uděláme důlek, do něj dáme připravenou směs a zpracujeme v těsto. Vytvoříme bochánek, který necháme hodinu uležet v chladu.
  • 3
    Do kulaté vymaštěné formy rozložíme těsto, na které nalijeme náplň. Cukr smícháme s mletými mandlemi, smetanou, ušlehanými vejci a rumem.
  • 4
    Oloupeme hrušky, nakrájíme na plátky, rozložíme na náplň a posypeme vanilkovým cukrem.
  • 5
    Dáme péct, poté dáme želé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.