Hruškový salát s řeřichou
10 min.
Ingredience
- 3kusyHrušky
- 1lžičkaSůl
- 60mililitrůOlej olivový
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 10mililitrůOcet vinný
- 2kusyŘeřicha
- 100gramůSýr Parmezán
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Dobře omytou a osušenou řeřichu smícháme ve vhodné nádobě s tenkými plátky hrušky a přelijeme hustým dresingem, který jsme připravili rozšleháním olivového oleje s citronovou šťávou, octem a pepřem. Na talíři zdobíme strouhaným Parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.