Hruškový těstovinový salát

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
19 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s osolenou vodou uvaříme těstoviny, scedíme je, propláchneme studenou vodou. Natrháme si čekanku a salát Dubáček, hrušky rozpůlíme, nakrájíme na kostičky a smícháme se lžící citronové šťávy. K listům salátu přimícháme na kostičky nakrájený sýr, nakrájené ořechy, hrušky, rajčata, cibule, mrkev, těstoviny, lístky bazalky a Polníček. Olej smícháme se zbytkem citronové šťávy, octem, solí, pepřem a touto zálivkou přelijeme salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.