Hrušky plněné sýrovou pěnou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky oloupeme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Do rendlíku nalijeme červené víno, přidáme mletý pepř, hřebíček, mletý muškát a přivedeme k varu. Přiložíme půlky hrušek, zvolna vaříme 15 minut.
  • 2
    Hrušky vyjmeme a vydlabeme, Nivu rozmačkáme, smícháme s vydlabanou dužinou z hrušek, přidáme mleté ořechy, smetanu, pepř a dobře metlou vymícháme. Touto směsí naplníme hrušky, před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.