Humr po americku

75 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
16 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
817 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z klepet a ocasu pokrájíme na menší kousky a necháme restovat 5 minut.
  • 2
    Poté vyjmeme z pánve a na ni vložíme pokrájená rajčata, šalotku, sůl a pepř a necháme 5 minut ohřívat.
  • 3
    Poté přilijeme whisky, víno, vývar a humří maso.
  • 4
    Vše necháme podusit 25 minut.
  • 5
    Z hrudi humra vydlabeme maso, to smícháme s moukou, smetanou, máslem a koňakem.
  • 6
    Vařící se omáčku propasírujeme a přilijeme k masu s moukou.
  • 7
    Dále nevaříme, osolíme a opepříme dle chuti a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.