Humrové ravioli

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
15 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pórek. Přidáme nakrájené maso lososa, maso z humra a zalijeme smetanou. Na mírném ohni necháme zhoustnout. Ochutíme solí a pepřem a vychladíme.
  • 2
    Mezitím vypracujeme těsto z mouky, oleje a žloutků a necháme odležet.
  • 3
    Poté vyválíme těsto na tenké pláty. Na půlku plátu tvořítkem naznačíme tvary raviol. Do středu každého kolečka naneseme náplň, okraje potřeme žloutkem a překryjeme druhým plátem těsta. Okolo náplně těsto k sobě přitiskneme a tvořítkem vykrojíme ravioly.
  • 4
    V osolené vodě uvaříme krátce cca 1-2min, vyjemem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.