Humrový toping
22 min.
Ingredience
- 150gramůSýr krémový
- 50gramůMajonéza
- 100gramůZakysaná smetana
- 20gramůOmáčka rybí
- 10gramůCitronová šťáva
- 250gramůHumr
- 1kusČesnek
- 5gramůPažitka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
45 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zakysanou smetanu, majonézu a krémový sýr ušleháme. Přidáme rybí omáčku, citrónovou šťávu, česnek a sekanou pažitku. Dobře ušleháme.
- 2Do topingu vmícháme humří maso a dáme vychladit.
- 3Podáváme s horkými pečenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.