Humrový toping

22 min.

Ingredience

    • 150gramůSýr krémový
    • 50gramůMajonéza
    • 100gramůZakysaná smetana
    • 20gramůOmáčka rybí
    • 10gramůCitronová šťáva
    • 250gramůHumr
    • 1kusČesnek
    • 5gramůPažitka
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
45 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zakysanou smetanu, majonézu a krémový sýr ušleháme. Přidáme rybí omáčku, citrónovou šťávu, česnek a sekanou pažitku. Dobře ušleháme.
  • 2
    Do topingu vmícháme humří maso a dáme vychladit.
  • 3
    Podáváme s horkými pečenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.