Husí drůbky s kedlubnami

160 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
38 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu a cibuli pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpálené pánvi.
  • 2
    Olej necháme rozpálit, přidáme drůbky a osmažíme dozlatova, zaprášíme moukou.
  • 3
    Vše podlijeme vývarem. Přimícháme pokrájenou cibuli, slaninu, bylinky, kedlubny, rajčata.
  • 4
    Podle chuti osolíme, opepříme a vaříme přiklopené 120 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.