Husí drůbky s kedlubnami
160 min.
Ingredience
- 200gramůSlanina vepřová
- 50gramůMáslo čerstvé
- 120gramůCibule
- 20mililitrůOlej olivový
- 1000gramůHusí drůbky
- 12gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1000mililitrůVývar slepičí
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 50gramůRajčata
- 500gramůKedlubna
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
38 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Slaninu a cibuli pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpálené pánvi.
- 2Olej necháme rozpálit, přidáme drůbky a osmažíme dozlatova, zaprášíme moukou.
- 3Vše podlijeme vývarem. Přimícháme pokrájenou cibuli, slaninu, bylinky, kedlubny, rajčata.
- 4Podle chuti osolíme, opepříme a vaříme přiklopené 120 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.