Husí játra na jablkách a cibuli

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a odblaněná játra nakrájíme na 12 stejných plátků, obalíme je v mouce a pomalu dozlatova opečeme na másle po obou stranách. Vyjmeme je a necháme na teple.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky, oloupaná jablka nakrájíme na malé kostičky. Cibuli s jablky zprudka osmahneme na pánvi, podlijeme vývarem a přidáme játra. Vše osolíme, opepříme a necháme už bez vaření asi 2 minuty táhnout.
  • 3
    Podáváme s cibulovo-jablečnou omáčkou a dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.